Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki interfejs diagnostyczny wybrać: chiński czy polski MULTIDIAG PRO+ 2021?

mitlex 20 Sep 2021 13:35 852 6
    mitlex
    Level 7  
    Witam
    Mam na oku dwa interfejsy diagnostyczne. Proszę doradźcie mi jaki wybrać, który waszym zdaniem będzie lepszy.
    Chińczyk z pełnym okablowaniem za 280 zł. z chińczyka
    Link
    Czy ten (podobno polski za 400)
    Link
    cysiekw
    Level 39  
    Wybór między kiłą a rzeżączką, oba to piraty, klony czy jak tam zwał zrzyna softu od Delphi/Autocom/wow. Jak już musisz wybierać brał bym bezpośrednio od majfrenda. Nie spodziewaj się cudów, obsługa aut do 2015 i też nie wszystko czyta błędy odczytasz pomiary coś tam też ale opisów "labeli" parametrów w większości przypadków brak. Wolał bym kupować pod daną grupę coś dedykowanego. VCDS, opcom, lexia itd itp.
    newmp3
    Level 14  
    Lepiej chyba będzie dozbierać do min 500zl i kupić coś z sensem
    mitlex
    Level 7  
    newmp3 wrote:
    Lepiej chyba będzie dozbierać do min 500zl i kupić coś z sensem

Co dla Ciebie jest z sensem? Jakąś propozycja?
    Kxp7000
    Level 10  
    Ja mam vcds hex i jestem bardzo zadowolony większość rzeczy jak to się mówi przydomowych ogarnia. I nie warto wydawać kupę kasy na profesjonalne sprzęty jeśli itak większość roku będą leżeć w szufladzie. No chyba ze masz warsztat to inna sprawa ale wtedy cenowo to pare tysi w górę.
    piotrekwoj1
    Level 40  
    Pytanie do czego to ma służyć. Jak do domowej zabawy to lepszy uniwersalny niż dedykowany do marki. VCDS to grupa vag. Co do jakości to też wszystko zależy na co trafisz. Tak czy siak wszystko to piraty.