CYRUS2 wrote:Trymer 01 nie ma pojęcia jak pracuje aku w samochodzie.
Dziwne - nadwornemu trollowi elektrody pozostały już tylko inwektywy.
Już nawet nie próbuje żadnych merytorycznych argumentów, nic na temat...
Coraz niżej to forum upada.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theretrymer01 wrote:
Coraz niżej to forum upada.
zybex wrote:Laik prosi o proste rozwiązanie
ADB-6 wrote:Ja również bym się przeraził niektórymi poradami zaczynając przygody z elektroniką. Miało być prosto, a tutaj za chwilę poruszymy problematykę wydajności baterii promu kosmicznego w funkcji zmiennych temperatur i braku grawitacji.
eurotips wrote:Do nowych samochodów nie nadaje się żade3n prostownik, to musi być porządny zasilacz CV-CC gdzie CV ustawiamy 14.0-14.8 zależnie od temperatury a CC ustawiamy na 0.1C aku. Amen
Olkus wrote:Może by tak moderator podzielił temat
trymer01 wrote:Przedstawiłem skan producenta.Już nawet nie próbuje żadnych merytorycznych argumentów, nic na temat...
trymer01 wrote:Dla trymer 01 skan producenta to inwektywy.Dziwne - nadwornemu trollowi elektrody pozostały już tylko inwektywy.
trymer01 wrote:A przy mocno rozładowanym akumulatorze (aby tylko silnik odpalił)
CYRUS2 wrote:po odpaleniu alternator daje amperów ile wydoli.
trymer01 wrote:CYRUS2 wrote:Trymer 01 nie ma pojęcia jak pracuje aku w samochodzie.
Dziwne - nadwornemu trollowi elektrody pozostały już tylko inwektywy.
CYRUS2 wrote:trymer01 wrote:Dla trymer 01 skan producenta to inwektywy.Dziwne - nadwornemu trollowi elektrody pozostały już tylko inwektywy.
ADB-6 wrote:Jestem za Hyde Parkiem
ADB-6 wrote:Czasem mnie ponosi podczas czytania takich wątków, gdzie każdy z kolejnych uczestników biorących udział w dyskusji stara się przedmówcy udowodnić że jest głupszy od niego, zamiast pochylić się nad problematyką tematu i doradzić w kwestii poruszonej w temacie
Przecież to forum techniczne.