Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Siemens EQ500 expres - Problem z włożeniem jednostki po wyczyszczeniu

marzenakortas 10 Nov 2021 17:27 4809 3
    marzenakortas
    Level 2  
    Witam, Mam problem z ekspresem Siemens EQ.500 TP507R04 - nie mogę włożyć z powrotem jednostki zaparzającej do ekspresu, po wyjęciu jej do czyszczenia. Potrzebuję informacji jak dostać się do menu serwisowego urządzenia. 😏
    zlotyGNSS
    Level 6  
    marzenakortas wrote:
    Witam, Mam problem z ekspresem Siemens EQ.500 TP507R04 - nie mogę włożyć z powrotem jednostki zaparzającej do ekspresu, po wyjęciu jej do czyszczenia. Potrzebuję informacji jak dostać się do menu serwisowego urządzenia. 😏
    Też mam podobny problem z tym expresem. Mi się udało jakby oszukać urządzenie. Trzeba śrubokręt włożyć do tego górnego zawiasu drzwiczek, tam jest czujnik zamykania drzwiczek. Gdy się włączy jakby były zamknięte drzwiczki, można spróbować włożyć zaparzasz. Trzeba jakby go uruchomić, start, i powinien go wciągnąć i wyłączyć szybko, by nie narobił bałaganu. Pozostaje u mnie, jednak nadal problem z ustawianiem tego białego plastyku, na górze, w to co wchodzi zaparzacz, ciągle jest to ustawione w zlej pozycji i za każdym razem, muszę kombinować z tymi drzwiczkami. Może ktoś, ma na to też sposób ?
    alabar
    Level 1  
    marzenakortas wrote: