Witam, Mam problem z ekspresem Siemens EQ.500 TP507R04 - nie mogę włożyć z powrotem jednostki zaparzającej do ekspresu, po wyjęciu jej do czyszczenia. Potrzebuję informacji jak dostać się do menu serwisowego urządzenia. 😏
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theremarzenakortas wrote:Też mam podobny problem z tym expresem. Mi się udało jakby oszukać urządzenie. Trzeba śrubokręt włożyć do tego górnego zawiasu drzwiczek, tam jest czujnik zamykania drzwiczek. Gdy się włączy jakby były zamknięte drzwiczki, można spróbować włożyć zaparzasz. Trzeba jakby go uruchomić, start, i powinien go wciągnąć i wyłączyć szybko, by nie narobił bałaganu. Pozostaje u mnie, jednak nadal problem z ustawianiem tego białego plastyku, na górze, w to co wchodzi zaparzacz, ciągle jest to ustawione w zlej pozycji i za każdym razem, muszę kombinować z tymi drzwiczkami. Może ktoś, ma na to też sposób ?Witam, Mam problem z ekspresem Siemens EQ.500 TP507R04 - nie mogę włożyć z powrotem jednostki zaparzającej do ekspresu, po wyjęciu jej do czyszczenia. Potrzebuję informacji jak dostać się do menu serwisowego urządzenia. 😏