Witam was serdecznie, zjawiam się na forum po długim czasie z problemem z którym niestety już nie jestem sobie sam w stanie poradzić. Otóż w dniu wczorajszym zakupiłem Xbox Pass na PC, po instalacji programu i zalogowaniu się przymierzyłem się do pobrania Forzy Horizon 5, jednak przerwałem ją. Od tego momentu na dysku brakuje mi 110 GB, dodam iż pobieranie gry zakończyłem na około 10 procentach. Próbowałem odnaleźć plik na zasadzie "odkrycia" ukrytych plików, nawet tych chronionych.
Szukałem pomocy na forach chyba każdego typu, jednak nie znalazłem satysfakcjonującej mnie pomocy. Znalazłem program o nazwie WinDirStat, cały dysk został przeskanowany i faktycznie pokazuje jako nieznany plik 111,7 GB, który zajmuje dysk, jednak nie można go zlokalizować.
Dysk jest rodzaju SSD, 480 GB. Raczej wolałbym uniknąć formata gdyż na komputerze mam spore ilości plików, zdjęć etc.. które wolałbym zostawić na miejscu bez konieczności zrzucania i kopiowania ich.
Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam.
Szukałem pomocy na forach chyba każdego typu, jednak nie znalazłem satysfakcjonującej mnie pomocy. Znalazłem program o nazwie WinDirStat, cały dysk został przeskanowany i faktycznie pokazuje jako nieznany plik 111,7 GB, który zajmuje dysk, jednak nie można go zlokalizować.
Dysk jest rodzaju SSD, 480 GB. Raczej wolałbym uniknąć formata gdyż na komputerze mam spore ilości plików, zdjęć etc.. które wolałbym zostawić na miejscu bez konieczności zrzucania i kopiowania ich.
Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam.