Cześć, poszukuje szlifierki akumulatorowej do 500-600 zł dla teścia, jako prezent na święta. Posiada on już szlifierkę, ale niestety nie jest ona akumulatorowa. Czasami potrzeba gdzieś coś na szybko przyciąć za stodołą to trzeba lecieć z przedłużaczem. Wiem również, że w tej kwocie nie można spodziewać się jakiś cudów. Kompletnie nie znam się na elektro narzędziach, więc chętnie skorzystam z waszych sugestii.
Chciałbym, aby również pojemność baterii miała już przynajmniej te 3-4 Ah, a wiem że to przynosi spore koszta. Zrobiłem wstępne rozeznanie i trafiłem na kilka propozycji:
1) Graphite Energy 58G003
2) Szlifierka kątowa Einhell TE-AG 18 Li
3) RYOBI R18AG
Oczywiście podałem tylko to co ja znalazłem, jestem chętny na nowe propozycje. Chciałbym, aby jednak trzymać się tej kwoty, nie dopłacać. Przyjęliśmy ceny prezentów w rodzinie, i chcielibyśmy, aby mniej więcej każdy dostał podobnej wartości prezent. Dziękuję i pozdrawiam!
Chciałbym, aby również pojemność baterii miała już przynajmniej te 3-4 Ah, a wiem że to przynosi spore koszta. Zrobiłem wstępne rozeznanie i trafiłem na kilka propozycji:
1) Graphite Energy 58G003
2) Szlifierka kątowa Einhell TE-AG 18 Li
3) RYOBI R18AG
Oczywiście podałem tylko to co ja znalazłem, jestem chętny na nowe propozycje. Chciałbym, aby jednak trzymać się tej kwoty, nie dopłacać. Przyjęliśmy ceny prezentów w rodzinie, i chcielibyśmy, aby mniej więcej każdy dostał podobnej wartości prezent. Dziękuję i pozdrawiam!