Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Pomóżcie w wyborze radia do 400zł

01 Nov 2005 23:19 1587 9
    Anonymous
    Level 1  
    CAMARENA
    Level 23  
    z doświadczenia polecam pioneer!!!
    to taki mercedes wśród caraudio
    Roli
    Level 26  
    Ja natomiast wszystkim polecam Alpine, ponieważ sam "siedze" w ich modelach od kilku ładnych latek. Ojciec ma sterownik cyfrowy + zmieniarke, znajomy odtwarzacz mp3, inny ma navi + dvd i wszyscy są zadowoleni.

Jeżeli Pioneer to MB, to Alpine bedzie jak Acura :)
    perez_77
    Level 11  
    moim zdaniem za 400 zł możesz sobie kupic sony MP40 .Mam takie radio i jestem z niego bardzo zadowolony :D
    krzysieklysy
    Level 15  
    witam posiadam radia samochodowe jak cos napiszcie na priwa zdjecia na emil powysylam mozemy sie dogada mam 2 radia jvc sony ze zmieniarka ,medion,lenco 2 ostatnie z mp3
    Anonymous
    Level 1  
    krzysieklysy
    Level 15  
    jvc na plyty bez mp3 i jvc na kasety albo sony ze zmieniarka na 10 cd jak cos to na priwa moge wyslac zdecia
    artur213
    Level 2  
    Pionner mb bądz mbp DEH 4700 na allegro za 465 zł możesz kupić już pilotem 4x50W niegłupi wyglą i gra całkiem nieźle aha ma jeszcze jedno wyjście RCA do podłączenia wzmacniacza. Niedawno właśnie takie kupiłem i jestem zadowolony
    marniu
    Level 25  
    Witam każdy cos poleca innego ! ja natomiast jestem za BLAUPUNKTEM Travel Pilot DX R52 , kilku znajomych ma ten model jak równiez i starszy model Travel Pilota jakos 159 czy jakos podobnie i bardzo sobie cenią , kilku ma rozbudowany system o wzmacniacze i zmieniarki , i sa naprawde zadowolenii ! nawet znalazłem jeden tu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71049199

i cena wręcz atrakcyjna ?
    JVC i KENWOOD nie polecam mam przykre doświadczenia !
    pozdr. marniu