Witam, mam prośbę a zarazem i pytanie.
Czy są drukarki atramentowe faktycznie z opcją gdzie głowica nie zasycha oraz podobno nie uszkadza się ???
Czy po prostu jest to kit marketingowy ???
Zastanawiam się nad drukarką wielofunkcyjną stąd do Was prośba który z tych modeli wybrać.
Znalazłem również taki model gdzie jest w opisie właśnie iż głowica nie zasycha i nie uszkadza się.
Jest to niższy model od tego podanego w temacie a jest nim:
Epson Expression Photo XP-8500.
Lecz w modelu wyższym znów w opisie nic nie jest wspomniane o tej funkcji.
Interesuje mnie po prostu jak to się mówi kombajn aby było właśnie drukowanie etykiet na płytach, skaner i rzecz jasna drukarka.
Fakt iż podany wyższy model kosztuje troszkę ale jestem w stanie zainwestować dlatego proszę o radę jak wyżej wspomniałem.
Pozdrawiam i liczę na pomoc w wyżej opisanym temacie.
Czy są drukarki atramentowe faktycznie z opcją gdzie głowica nie zasycha oraz podobno nie uszkadza się ???
Czy po prostu jest to kit marketingowy ???
Zastanawiam się nad drukarką wielofunkcyjną stąd do Was prośba który z tych modeli wybrać.
Znalazłem również taki model gdzie jest w opisie właśnie iż głowica nie zasycha i nie uszkadza się.
Jest to niższy model od tego podanego w temacie a jest nim:
Epson Expression Photo XP-8500.
Lecz w modelu wyższym znów w opisie nic nie jest wspomniane o tej funkcji.
Interesuje mnie po prostu jak to się mówi kombajn aby było właśnie drukowanie etykiet na płytach, skaner i rzecz jasna drukarka.
Fakt iż podany wyższy model kosztuje troszkę ale jestem w stanie zainwestować dlatego proszę o radę jak wyżej wspomniałem.
Pozdrawiam i liczę na pomoc w wyżej opisanym temacie.