Witam. Poszukuje klucza do tego zamka elektrycznego który jest w rozdzielnicy. Dodam że nie pasuje klucz 9081 i 827. Jaki na oko klucz może do niej pasować?
Potrzebuje kluczyka na już
Potrzebuje kluczyka na już
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therepanelektryk32 wrote:Dodam że nie pasuje klucz 9081 i 827
Ktoś_tam wrote:Dodam, że ingerencja w takie miejsca wiąże się z jeszcze innym "zagrożeniem" dla domorosłego majsterkowicza.zamki maja to do siebie aby tylko odpowiednie osoby mogły je otworzyć
panelektryk32 wrote:Poszukuje klucza do tego zamka elektrycznego który jest w rozdzielnicy.
panelektryk32 wrote:Mam uprawnienia aby mieć dostęp do skrzynki.
panelektryk32 wrote:Jutro przejdę się do sąsiedniego bloku w którym jestem konserwatorem i podam firmę skrzynki.
ta_tar wrote:panelektryk32 wrote:
. A może jest to rozdzielnica do której tylko klucz może posiadać pracownik Taurona?
Mam dwa typy master keya taurona i to w ogóle nie jest taki zamek, jest to zamek kasetowy, powtarzalny
Po drugie.
panelektryk32 wrote:Mam uprawnienia aby mieć dostęp do skrzynki.
Kto ci te uprawnienia wydał?
Administracja jako dla konserwatora
Jeżeli ci wydał uprawnienia to niech ci wyda też klucz.
Wspominałem że ekipa robiąca instalacje dziwnym cudem po robocie nie przekazała
kluczy administratorowi wszystkie szafy pozostawiali otwarte, jest wspólny jeden klucz który otwiera wszystkie skrzynki:
-szafy licznikowe, z zabezpieczeniami licznikowymi, i naszą szafę gdzie są zabezpieczenia WLZ budynku. Wszystkie szafy są pootwierane i problem w tym że ekipa nie przekazała kluczy również sąsiadom i dostęp ma każdy kto wejdzie do klatki. Tu zdjęcie środka dam dzisiaj zdjęcie zamka.
![]()
panelektryk32 wrote:Jutro przejdę się do sąsiedniego bloku w którym jestem konserwatorem i podam firmę skrzynki.
Zobacz w internecie frazę "WKŁADKA ZAMEK ENERGETYCZNY ARES LOB 30/9 TAURON"