Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therekris8888 wrote:Klient nie ma przypadkiem instalacji FV?
Darek.S wrote:kris8888 wrote:Klient nie ma przypadkiem instalacji FV?
No ma. Nawet go pytałem czy przypadkiem nie na mikrofalownikach bo wtedy każdy panel ma swój. Ale podobno to zwykła instalacja szeregowa DC. Poprzednie firmy tez o to pytały.
Ja też mam FV i nie mam żadnych problemów z odbiorem ale oczywiście to nie żaden dowód.
E8600 wrote:To już wiem dlaczego u mnie na działce TV w godzinach wczesno porannych i nocnych odbiera OK (PV w bliskim sąsiedztwie).
kris8888 wrote:nielegalny i uszkodzony wzmacniacz sygnału GSM
Darek.S wrote:w dzień zakłócenia są właśnie mniejsze
a_jablon wrote:4. MANTA DVBT018 - miałem to podłączyć, otworzyłem pudełko, zobaczyłem nieprogramowalnego pilota, zamknąłem pudełko i kazałem wymienić na coś innego. LUDZIE, mamy 21 wiek!!! Nieprogramowalny pilot? Naprawdę? Nawet tego nie odpalałem. Mistrz promocji kupił to w Carrefour za 50zł.
a_jablon wrote:. MANTA DVBT018 - miałem to podłączyć, otworzyłem pudełko, zobaczyłem nieprogramowalnego pilota, zamknąłem pudełko
andrzejlisek wrote:po czym stwierdziłeś fakt braku tego czegoś zaraz po otwarciu pudełka?
DiZMar wrote:Rozumienie czytanego tekstu u niektórych sprawia problem.
DiZMar wrote:a_jablon wrote:. MANTA DVBT018 - miałem to podłączyć, otworzyłem pudełko, zobaczyłem nieprogramowalnego pilota, zamknąłem pudełkoandrzejlisek wrote:po czym stwierdziłeś fakt braku tego czegoś zaraz po otwarciu pudełka?
Pilot zapewne w pudełku był dostosowany do dekodera z możliwością zaprogramowania go też do różnych urządzeń. Nie wierzę aby w pudełku był pilot nie komunikatywny z tym dekoderem i aby przed uruchomieniem była konieczność go zaprogramowania. Rozumienie czytanego tekstu u niektórych sprawia problem.
BANANvanDYK wrote:. Na W24 pojawiają się regularne zacinki.
a_jablon wrote:Pozwólcie drodzy koledzy i koleżanki, że na moment do tego wrócę i podzielę się wiedzą:
a_jablon wrote:1. Z dekoderami OPTICUM NYTRO BOX NS narzekałem na czułość, itd. A gucia prawda
a_jablon wrote:2. FUBA ODE8600, którą byłem tak zachwycony... hmm... już nie jestem. Jedna z dwóch sztuk trafiła na serwis gwarancyjny. Umarła cholera jedna tak, że znaku życia nie daje.
a_jablon wrote:3. WIWA H.265 zarówno w wersji LITE (ta z ethernetem) jak i MAXX przekroczyła moje najśmielsze oczekiwania pod względem czułości
a_jablon wrote:wygląda na to, że są to urządzenia wizualnie różne ale w środku takie same (potwierdźcie / zaprzeczcie). Nie wiem na ile jest to warte zakupu a
kaem wrote:Tak jest np. w moim Philipsie 32PFS6855/12.
kaem wrote:Nieprawda, że zmiana numeracji kanałów czy zawartości multipleksów nie wymaga wyszukiwania i ustawiania