Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Seat Alhambra 98r 1.9 90KM - dołożony centralny zamek nie działa poprawnie

Zoska1 06 Jan 2022 22:23 267 5
    Zoska1
    Level 2  
    Witam, mam problem, stało się to niedawno: mam dołożony centralny zamek z pilota bo nie miałem w kluczyku, zamykają mi się tylko lewe przednie drzwi i klapka wlewu paliwa, przestały działać troje drzwi, tylna klapa, wycieraczka w klapie. Zakupiłem BSI co znajduje się z lewej strony pod deską i nic się nie zmieniło, czy ktoś może mi pomóc w uruchomieniu tego?
    Zoska1
    Level 2  
    Dokładana centralka z pilotami ale było wszystko ok teraz na dniach coś padło
    zadam64
    Level 39  
    Dokladana byla centralka z pilotem czy tez i z silownikami .Taki zestaw ?

Seat Alhambra 98r 1.9 90KM - dołożony centralny zamek nie działa poprawnie
    Moderated By CameR:

Usunąłem link Allegro
    Reg. 3.1.18. Nie wysyłaj linków, które po pewnym czasie przestaną być aktywne. To spowoduje, że dyskusja straci jakikolwiek sens.

Ireneo
    Level 42  
    Z klucza jest tak samo?Odpinaj po kolei resztę drzwi i zobacz czy ruszy reszta.
    CameR

Moderator of Vehicle Security
    Zoska1 wrote:
    zamykają mi się tylko lewe przednie drzwi i klapka wlewu paliwa, przestały działać troje drzwi, tylna klapa, wycieraczka w klapie

Sprawdź w "gumowych przepustach" wiązki przewodów dochodzące wszystkich niedziałających do drzwi i klapy bagażnika.
    Jeżeli tam będzie wszystko OK, to rozbierz tapicerkę drzwi i sprawdź bezpośrednio na kasecie zamka, czy dochodzi impuls sterujący zamkiem do silnika siłownika.