Witam, szukałem tematu podobnego na forum, jest parę, ale nie znalazłem informacji o moim problemie. Zakupiłem procesor DSP PXA - H100 firmy Alpine, aby wykorzystać go do instalacji audio w aucie, zakupiłem go można powiedzieć bezmyślnie, chyba z niewiedzy, ponieważ myślałem, że aby go podłączyć wystarczy podpiąć kabel AI-Net z radia do procesora, a potem kable RCA do wzmacniacza, wszystko fajnie, ale to kurcze nie działa. Instalacje mam w porządku, działa super jak na moje ucho i nic jej nie dolega.... No może wysokie tony trochę za duże mają ego, ale właśnie dlatego chciałem dołożyć procesor, żeby je obniżyć. Tutaj moje pytanie, czy da się połączyć ten procesor z radiem CDA - 9886r, oraz zewnętrznym wzmacniaczem 5 kanałowym, też alpine, a dokładniej MRV F450 V12, tak, aby wszystkie kanały, które wychodzą z radia były wzmacniane oraz ustawiane procesorem. Znalazłem w instrukcji sposób podłączenia z zewnętrznym wzmacniaczem, ale jest on tylko dla sytuacji, gdy wzmacniamy bass, reszta kanałów idzie z radia. Proszę o informację czy mam ten procesor rozebrać i się na nim czegoś nauczyć, czy uda mi się go wmontować w instalacje tak jak wyżej napisałem, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i proszę o wyrozumiałość.