Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Zlecę] Naprawa przetwornicy Victron Phoenix 24 800 - brak reakcji po podłączeniu

eggforever 14 Jan 2022 18:31 852 9
    eggforever
    Level 11  
    Witam,

Szukam osobę, która naprawi mi przetwornicę jak z tytułu. Zakupiłem ją dwa dni temu na olx i okazała się uszkodzona. Po zdjęciu obudowy nie widać śladów naprawy czy uszkodzenia, bezpiecznik sprawny. Po podłączeniu brak reakcji - martwa. Sprzedawca milczy.
    Osobę zainteresowaną podjęciem naprawy proszę o kontakt PW.
    Czas realizacji do miesiąca.

Pozdrawiam
    Łukasz
    waldof
    Level 2  
    Witam .chciałem się z Panem skontaktować ponieważ mam taką samą sytuację też zakupiłem przetwornice victrona zepsuta i zero kontaktu mógłby Pan podać mi numer telefonu lub Emil i czy Pan dowiedział się gdzie można naprawić victrona
    eggforever
    Level 11  
    Witam,
    moja juz wrocila z naprawy i dziala. Napisze temu uzytkownikowi by sie do Pana odezwal w tej sprawie jesli bedzie chetny.
    waldof
    Level 2  
    Dziękuję ślicznie a przy okazji dużo Pana to kosztowało u mnie jest tak 5 sekund chodzi na obciążeniu i wylancza ja i pali się czerwona lampka że łów bateria a baterie 24 v są pełne bo na innej przetwornicy volt chodzą i pokazują pełny stan
    eggforever
    Level 11  
    120 zl z wysylka zaplacilem, moja byla martwa ale usterka usterce nie rowna.
    waldof
    Level 2  
    Dziękuję ślicznie .

Dodano po 2 [minuty]:

A jak miał gościu na olx imię lub gdzie mieszkał bo może ten sam co mój
    eggforever
    Level 11  
    stanislaw z Torunia.
    waldof
    Level 2  
    A to nie ten , człowiek kupuje myśląc że gościu pisze prawdę że sprawny a gdy sprawdzasz w domu a tu taki numer niesprawny sprzęt który kosztował cię kupę kasy to jest strasznie przykre że są tacy ludzie nieuczciwi bo ja zapłaciłem za dobry towar a nie zepsuty i co takiemu gościowi można zrobić ja zawsze w życiu stawiam na pierwszym miejscu zdrowie a pieniądz rzecz nabyta ,dobro zawsze wraca i również zło wraca z podwójną siłą i taki człowiek nie wie o tym że zło kiedyś wróci a Panu życzę dużo zdrowia bo to najważniejsze i dzięki za pomoc
    Kejmyl82
    Level 2  
    Dzien dobry, posiadam przetwornice quattro 48/8000 niestety po gwarancji.
    Od jakiegos czasu nie chce sie zalaczyc siec tylko slychac glosne cykniecie tak jakby przekaznika i tyle , probuje 3-5 razy i za kazdym razem to samo .
    Czy moge prosic o dane kontaktowe to “Pana Speca” lub jesli to mozliwe przekazac moja wiadomosc.
    Serdecznie dziekuje
    81bigboy
    Level 1  
    >>19859784
    Witaj, mogę prosić o namiary tego Pana?
    Pzdr