Witam uczestników forum,jak wyżej w temacie problem polega na odpalaniu zimnej jednostki napędowej,napisałem w temacie że nie odpala na zimnym silniku,lecz po bardzo długich próbach krecenia udaje się odpalić dodam ze świece grzeją prąd dochodzi do wszystkich świec. Świece sprawdzone na stole. Egr wyczyszczony, czujnik ciśnienia paliwa na listwie wymieniony na nowy firmy bosch,elektrozawór na pompie CR brzęczy dość intensywnie po przekręceniu kluczyka nie wiem czy tak musi być czy jest zepsuty. Jak już odpali i odrazu go zgaszę to odpala może nie od strzała ale drugi obrut wału. Jak jest temp otoczenia powyżej 5 stopni problem znika pali za drugim obrotem ,jakieś sugestie?
Dodano po 2 [godziny] 21 [minuty]:
Zna ktoś na tym forum schemat podłączenia czujnika ciśnienia na listwie cammon rail dokładniej i do rzeczy chodzi mi o srodkowy kabel który dochodzi do czujnika czy powinno być na nim 5 V po kluczyku ?
Dodano po 2 [godziny] 21 [minuty]:
Zna ktoś na tym forum schemat podłączenia czujnika ciśnienia na listwie cammon rail dokładniej i do rzeczy chodzi mi o srodkowy kabel który dochodzi do czujnika czy powinno być na nim 5 V po kluczyku ?