Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Niepowodzenie dodania loggera Sofar do aplikacji Solarman po utracie telefonu

areknowakowski1979 27 Jan 2022 12:16 837 3
    areknowakowski1979
    Level 2  
    Witam, może mi ktoś tutaj pomoże z loggerem od sofara, mam taki problem ,że straciłem telefon , zainstalowałem solarmana od nowa i za cholere nie chce mi dodać loggera (wyskakuje komunikat, że nie może zostać użyty drugi raz ), próbowałem też dodać na smarcie i to samo , nie wiem co tam namotałem ..., instalacja wykonana przeze mnie więc muszę sam rozwiązywać problemy ,no i wszystkiego sie uczę, dziala wszystko ok, ale nie mam żadnego podglądu przez aplikację, pozdrawiam i z gory dzięki za pomoc
    krawietz
    Level 16  
    areknowakowski1979 wrote:
    Witam, może mi ktoś tutaj pomoże z loggerem od sofara, mam taki problem ,że straciłem telefon , zainstalowałem solarmana od nowa i za cholere nie chce mi dodać loggera (wyskakuje komunikat, że nie może zostać użyty drugi raz ), próbowałem też dodać na smarcie i to samo , nie wiem co tam namotałem ..., instalacja wykonana przeze mnie więc muszę sam rozwiązywać problemy ,no i wszystkiego sie uczę, dziala wszystko ok, ale nie mam żadnego podglądu przez aplikację, pozdrawiam i z gory dzięki za pomoc

Zaloguj się do tego samego konta solarman które miałeś na starym telefonie. Chyba, że nie pamiętasz jakiego użytkownika i hasło założyłeś..
    Ale użytkownik to zapewne jakiś Twój e-mail wiec powinno się też dać radę hasło odzyskać.

Krawietz
    areknowakowski1979
    Level 2  
    Próbowałem, wysyłam reset hasła, przychodzi komunikat, że przyjdzie kod i w ciągu chyba 1 min trzeba go wpisać, a przychodzi po kilku minutach i dupa , wyskakuje komunikat invalid cod , depresja 😏
    krawietz
    Level 16  
    To pisz do supportu aby usunęli loger z tamtego konta.

Krawietz