Witam
Planuję zakup suszarki. Wcześniej myślałem o urządzeniu do 3500zł. Budżet jednak zwiększam do ok 4500zł.
Suszarka musi mieć:
-funkcje parowe;
-silnik inwerterowy;
-pompę ciepła;
-wsad 8/9kg (najlepiej 9);
-możliwość zmiany kierunku otwierania dzwiczek (fanie by było chociaż niekonieczne);
-klasa A+++;
-czujnik wilgotnosci;
-samoczyszczący wymiennik ciepła;
-dodatkowy kosz na buty, wełnę.
Moje typy:
Bosch WTX87EH0EU - najnowszy model
Bosch WTX87MH0PL - model bodajże z 2020r
Siemens WT47XKH0PL iQ700 - brak możliwości zmiany kierunku otwierania dzwiczek (chociaż to przeboleję
)
Siemens WT47XEH0PL iQ800
Czy warto dopłacać do nowszego modelu Boscha 800 zł czy lepiej wziąść model z 2020r? 4800zł do 4000zł
A może zadowolić sie modelem Siemens iQ700 - to będzie najtańsza opcja bo za 3400zł
Są też modele LG, Samsunga z wyższej półki. Czy jednak warto?
Fajnie by było gdyby ktoś z użytkowników posiadał określony model i podzielił się swoją opinią z jego użytkowania
Planuję zakup suszarki. Wcześniej myślałem o urządzeniu do 3500zł. Budżet jednak zwiększam do ok 4500zł.
Suszarka musi mieć:
-funkcje parowe;
-silnik inwerterowy;
-pompę ciepła;
-wsad 8/9kg (najlepiej 9);
-możliwość zmiany kierunku otwierania dzwiczek (fanie by było chociaż niekonieczne);
-klasa A+++;
-czujnik wilgotnosci;
-samoczyszczący wymiennik ciepła;
-dodatkowy kosz na buty, wełnę.
Moje typy:
Bosch WTX87EH0EU - najnowszy model
Bosch WTX87MH0PL - model bodajże z 2020r
Siemens WT47XKH0PL iQ700 - brak możliwości zmiany kierunku otwierania dzwiczek (chociaż to przeboleję

Siemens WT47XEH0PL iQ800
Czy warto dopłacać do nowszego modelu Boscha 800 zł czy lepiej wziąść model z 2020r? 4800zł do 4000zł
A może zadowolić sie modelem Siemens iQ700 - to będzie najtańsza opcja bo za 3400zł
Są też modele LG, Samsunga z wyższej półki. Czy jednak warto?
Fajnie by było gdyby ktoś z użytkowników posiadał określony model i podzielił się swoją opinią z jego użytkowania