Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Lodówka Liebherr ICS 3113 - Dziwne zachowanie po rozmrożeniu

Najciamajdowski 01 Feb 2022 15:37 396 2
    Najciamajdowski
    Level 2  
    Szanowni Koledzy!
    Po pierwsze - zupełnie nie znam się na lodówkach.
    Po drugie - proszę Was o pomoc, bo mam problem z ww. lodówką i polega on na tym, że po rozmrożeniu i powtórnym włączeniu lodówki sygnał Alarm świeci się cały czas (nie można go wyłączyć), chłodziarka pracuje kilka minut, ścianka u góry robi się zimna (ale nie jest wybrzuszona), zamrażarka nie chłodzi w ogóle. Czasami, po kilku minutach, lodówka przechodzi w stan jak na filmie i agregat się wyłącza. Od tego momentu lodówka już nie chłodzi w ogóle. Czy możecie poradzić co jest przyczyną tego błędu? Czy warto naprawiać, czy raczej wymienić?
    Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.

Najciamajdowski

Dodano po 25 [minuty]:

Przepraszam za "przekręcony" film.
    Najciamajdowski
    Najciamajdowski
    Level 2  
    Najciamajdowski wrote:
    Szanowni Koledzy!
    Po pierwsze - zupełnie nie znam się na lodówkach.
    Po drugie - proszę Was o pomoc, bo mam problem z ww. lodówką i polega on na tym, że po rozmrożeniu i powtórnym włączeniu lodówki sygnał Alarm świeci się cały czas (nie można go wyłączyć), chłodziarka pracuje kilka minut, ścianka u góry robi się zimna (ale nie jest wybrzuszona), zamrażarka nie chłodzi w ogóle. Czasami, po kilku minutach, lodówka przechodzi w stan jak na filmie i agregat się wyłącza. Od tego momentu lodówka już nie chłodzi w ogóle. Czy możecie poradzić co jest przyczyną tego błędu? Czy warto naprawiać, czy raczej wymienić?
    Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.

Najciamajdowski

Dodano po 25 [minuty]:

Przepraszam za "przekręcony" film.
    Najciamajdowski

Dzięki Kolego za pomoc.
    Niestety, byłem zmuszony wymienić lodówkę. Sprawa zamknięta. Miłego dnia.