Nie wiem, nawet nie mogę znaleźć co to jest, żeby nie było jak tu gdzieś ostatnio ktoś kupił cos podobnego tylko bezpośrednio z Chin i nawet nie było możliwości ustawienia parametrów silnika.
Może ktoś się jeszcze wypowie, ale ja w instrukcjach nic nie wiedzę. Jak dla mnie te VECTOR-A to chyba takie uproszczenie w stylu włącz/wyłącz poreguluj obroty. No i nic nie mogę o nich znaleźć. Ten niebieski z początku myślałem że to Gozuk, ale... no nie, a instrukcja też uboga i nie wiele w niej jest. Może te sprzęty teraz to takie inteligentne, że popatrzą na silnik i już wiedzą że to 2950 obrotów .
Ale myślę, że jadą z nimi jeżeli chodzi o cenę i są uproszczeniem na tyle ile się da.
Poczekajmy, może ktoś ma z nimi jakieś obycie i coś podpowie i wytknie mi że się jednak czepiam.
Mam szlifierkę stołowa (1zdjecie) i zrobiłem z niej taśmowa, ale silnik ma za wysokie obroty. Uruchamianie jej jest niebezpieczne, zaraz Ci zdjęcie wyśle
Mam szlifierkę stołowa (1zdjecie) i zrobiłem z niej taśmowa, ale silnik ma za wysokie obroty. Uruchamianie jej jest niebezpieczne, zaraz Ci zdjęcie wyśle
A co z momentem?
Może lepszym rozwiązaniem byłby reduktor mechaniczny?