Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Solved] Bosch WTW85461PL/02 seria 6 - nie startuje program

kkpkrzemina 22 Mar 2022 12:30 756 5
    kkpkrzemina
    Level 2  
    Witam,
    Suszarka Bosch seria 6 nie startuje po wyborze programu. Bez żadnych błędów/komunikatów, tak po prostu. Rozebrałem ją na części pierwsze, wyczyściłem co się da, bez zmian. Problem przedstawiony na filmiku – po wyborze programu i wciśnięciu start jest tylko komunikat dźwiękowy jak zawsze i od razu wyłączenie. Co może być nie tak?
    Z góry dziękuję za wsparcie.
    Bosch WTW85461PL/02 seria 6 - nie startuje program Bosch WTW85461PL/02 seria 6 - nie startuje program

MarcinRKl
    Level 23  
    Witam, na początek tryb serwisowy, blokada rodzicielska. Czy na pewno te dźwięk jest taki jak zawsze, ten dźwięk przynajmniej mi przypomina dźwięk jak by była blokada rodzicielska lub wybór złej opcji.
    kkpkrzemina
    Level 2  
    MarcinRKl wrote:
    Witam, na początek tryb serwisowy, blokada rodzicielska. Czy na pewno te dźwięk jest taki jak zawsze, ten dźwięk przynajmniej mi przypomina dźwięk jak by była blokada rodzicielska lub wybór złej opcji.

Dźwięk jest dokładnie taki jak zawsze, blokada rodzicielska jest sygnalizowana na wyświetlaczu i aktualnie nie jest włączona. Co z tym trybem serwisowym?
    MarcinRKl
    Level 23  
    No trzeba wejść w tryb serwisowy, powinien wyskoczyć błąd, poszukaj na elektroda.pl jak wejść w ten tryb.
    -radas-
    Level 19  
    A przy otwartych drzwiach jak reaguje?
    kkpkrzemina
    Level 2  
    Problem rozwiązany, pobawiłem się chwile mikrostykiem od drzwi suszarki i zaczęła działać.
    Dzięki.