Witam. Mam w pracy dwa WT250 od Brondi (z tego co czytałem podróbka MaxComa). Jeden z nich ma dość dziwny problem, mianowicie z jego wbudowanego głośnika dźwięk dobywa się na tyle słaby (nawet na najwyższym ustawieniu głośności), że muszę go trzymać przy samiuśkim uchu by cokolwiek usłyszeć, za to na zestawie słuchawkowym (ten klips do ubrania z mikrofonem, głośnikiem i przyciskiem PTT) wszystko jest okej, jest może odrobinę cichszy niż druga sztuka.
Głośnik ma identyczną rezystancję jak w drugiej sztuce, przejście między głośnikiem a odpowiednimi pinami scalaka (AN29160AA) jest, zasilanie pinu SPVCC (Pin 1) jest, i...
Cóż. Nie mam pojęcia cóż jeszcze może być powodem takiej usterki.
Dodam tylko, że radiotelefon jest dość stary, i pracował w różnych miejscach, w tym na zewnątrz i w dużej wilgotności.
Głośnik ma identyczną rezystancję jak w drugiej sztuce, przejście między głośnikiem a odpowiednimi pinami scalaka (AN29160AA) jest, zasilanie pinu SPVCC (Pin 1) jest, i...
Cóż. Nie mam pojęcia cóż jeszcze może być powodem takiej usterki.
Dodam tylko, że radiotelefon jest dość stary, i pracował w różnych miejscach, w tym na zewnątrz i w dużej wilgotności.