Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Wartość zakupu telewizora LG LED 60UP80003LR 4K UHD - opinie i alternatywy do 2500zł

Turbodmoc 11 Apr 2022 12:05 453 9
    Turbodmoc
    Level 4  
    Witam jestem na kupnie telewizora, chciałem 43 cale ale zobaczyłem na media expert https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-lg-led-60up80003lr-tv-uhd-4k-active-hdr-pilot-magic-dvb-t2

Cena niska bardzo i nie wiem, czy warto a ja się zza bardzo nie znam. Jeśli ten nie jest wart zachodu, to jaki, tak do 50cali polecacie, kolega mi podpowiedział abym polował na samsunga albo lg i czy do 2500zł coś kupię sensownego? Oczywiście chce ze smartem i 4k.
    Pedros050
    Level 43  
    Turbodmoc wrote:
    Oczywiście chce ze smartem i 4k.

Np. Philips 43PUS8506/12 DVB-T2/HEVC.
    Turbodmoc
    Level 4  
    Pedros050 wrote:
    Turbodmoc wrote:
    Oczywiście chce ze smartem i 4k.

Np. Philips 43PUS8506/12 DVB-T2/HEVC.

A ten lg??
    Pedros050
    Level 43  
    To jaki wreszcie 60" za taka cenę coś to dziwne.
    Turbodmoc
    Level 4  
    Pedros050 wrote:

Do kwoty 2500zł i takie są 43-45 cali ale zobaczyłem tego sporo większy i też wydaje mi się dziwne al może jednak warto.

Dodano po 22 [minuty]:

Ludwik XVI wrote:
    Ta promka na LG 60 cali na ME bardzo dobra.
    Ja bym brał.

Dzwoniłem do najbliszzego media expert i mają na stanie ale mam też problem, czy nie mam za blisko bo odległość , od łóżka, to 250cm i wydaje mi się mało aczkolwiek tabela pokazuje, że się mieszcze w normie.

Dodano po 1 [godziny]:

Turbodmoc wrote:
    Pedros050 wrote:

Do kwoty 2500zł i takie są 43-45 cali ale zobaczyłem tego sporo większy i też wydaje mi się dziwne al może jednak warto.

Dodano po 22 [minuty]:

Ludwik XVI wrote:
    Ta promka na LG 60 cali na ME bardzo dobra.
    Ja bym brał.

Dzwoniłem do najbliszzego media expert i mają na stanie ale mam też problem, czy nie mam za blisko bo odległość , od łóżka, to 250cm i wydaje mi się mało aczkolwiek tabela pokazuje, że się mieszcze w normie.

Chyba tego wezmę bo jest troszkę mniejszy https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/lg/przekatna-ekranu-cal_55

Muszę się jeszcze zastanowić, bo w sumie nie ma kanałów za dużo 4k więc nie wykorzystam jego możliwości ale z drugiej strony trzeba iść do przodu i nie wiem.
    Pedros050
    Level 43  
    Turbodmoc wrote:
    Muszę się jeszcze zastanowić, bo w sumie nie ma kanałów za dużo 4k więc nie wykorzystam jego możliwości ale z drugiej strony trzeba iść do przodu

Wiadomo że kiedyś będzie coraz więcej tych programów w 4K. Więc jest warto brać TV z 4K.
    Turbodmoc
    Level 4  
    Pedros050 wrote:
    Turbodmoc wrote:
    Muszę się jeszcze zastanowić, bo w sumie nie ma kanałów za dużo 4k więc nie wykorzystam jego możliwości ale z drugiej strony trzeba iść do przodu

Wiadomo że kiedyś będzie coraz więcej tych programów w 4K. Więc jest warto brać TV z 4K.

Jak spojrzysz na te dwa, to różnica wjakości będzie na korzyść tego 60cali czy coś podobnego?
    MATRI266
    Level 5  
    A głośniki bezprzewodowe, to jakie polecacie za nie wielkie pieniądze?
    MATRI266
    Level 5  
    Kupiłem ten lg ale na razie nie mogę ogarnąć tych kolorów i ustawień ale kolory jak za ,tą cenę są spoko.

Moderated By Mirek Z.:

Drugie konto autora tematu Turbodmoc, blokuję.