Witam. Ankieta;
1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? 5,5-5,0 m
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? na wprost.
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? LG plazma 50 cali
4. Jaką markę preferujesz? LG
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 55 lub 65 cali
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? TV naziemna DVBT2, komputer do filmów, Netflix, YT, to co ze smart.
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? seriale, wiadomości filmy.
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? ni ni będę grał.
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? Tak
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? w dzień i wieczorami.
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? do ok 4,5 tyś
Pomieszczenie to pokój 6*4m tv będzie stał na 4m i sofa po drugiej stronie. Pokój bardzo jasny na przeciw tv okno i z boku też okno i drzwi balkonowe. Tu moje obawy budzi OLED. 65 cali jest drobi oled65b12 kosztuje 5700 to za drogo 55 cali seria B kosztuje 4tyś ale patrzyłem dziś w sklepie i seria B w porównaniu z nanocell jest sporo ciemniejsza a nie wiele leprzy obraz przy tym. Wersje C są za drobie chyba że wersja A ale tu matryca 60Hz nie ma chyba sensu. Nano cell 65 całi dla 5,5m bardzo jasny obraz do jasnego pomieszczenia i cena rozsądna matryca 120HZ tylko jaki mode3l? Proszę o opinie. Wiem że oledy wersja C są jaśniejsze od B ale wciąż ciemniejsze od nano i drogie. ewentualnie nano 55 cali.
1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? 5,5-5,0 m
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? na wprost.
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? LG plazma 50 cali
4. Jaką markę preferujesz? LG
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 55 lub 65 cali
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? TV naziemna DVBT2, komputer do filmów, Netflix, YT, to co ze smart.
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? seriale, wiadomości filmy.
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? ni ni będę grał.
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? Tak
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? w dzień i wieczorami.
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? do ok 4,5 tyś
Pomieszczenie to pokój 6*4m tv będzie stał na 4m i sofa po drugiej stronie. Pokój bardzo jasny na przeciw tv okno i z boku też okno i drzwi balkonowe. Tu moje obawy budzi OLED. 65 cali jest drobi oled65b12 kosztuje 5700 to za drogo 55 cali seria B kosztuje 4tyś ale patrzyłem dziś w sklepie i seria B w porównaniu z nanocell jest sporo ciemniejsza a nie wiele leprzy obraz przy tym. Wersje C są za drobie chyba że wersja A ale tu matryca 60Hz nie ma chyba sensu. Nano cell 65 całi dla 5,5m bardzo jasny obraz do jasnego pomieszczenia i cena rozsądna matryca 120HZ tylko jaki mode3l? Proszę o opinie. Wiem że oledy wersja C są jaśniejsze od B ale wciąż ciemniejsze od nano i drogie. ewentualnie nano 55 cali.