Dzień dobry.
Chodzi tylko o "robociznę" Nie wiem czy dobrze trafiłem z tematem i też nie tworzę takich rzeczy na co dzień.
Czy ktoś, kto na co dzień zajmuje się instalacją monitoringu mógłby wycenić mój wysiłek?
3 kamery Ip tylko dwie ruchome, wykrywanie człeka i takie tam.
Połączone kablem, zasilanie skrętką, pasywne PoE z możliwością na WiFi. Podłączenie router WiFi
Kabel do Internet-TV, kabel do przedłużenie WiFi na Smart WiFi Funbox 2.
Razem 90m skrętki żelowanej z czego 7m w ziemi!
Konfiguracja rejestratora na karcie 128Mb z ftp płatnym.
Instalacja programów na 2 smartfony i PC.
Sprzęt nowy od Oziego
Do tego ustawienia sterownika bramy Beninka. Podłączenie fotokomórek, sparowanie 2 piloty, antena zewnętrzna i kogucik.
Oraz montaż wideodomofonu z przeróbką zasilaczy na zasilanie 12v po skrętce. Zniknęły 2 zasilacze. Nie trzeba było wykuwać na kabel 230v.
Bez dojazdu.
Ile powinienem zarobić nie jako firma? Oczywiście orientacyjnie od>do;
dolnośląskie.
Chodzi tylko o "robociznę" Nie wiem czy dobrze trafiłem z tematem i też nie tworzę takich rzeczy na co dzień.
Czy ktoś, kto na co dzień zajmuje się instalacją monitoringu mógłby wycenić mój wysiłek?
3 kamery Ip tylko dwie ruchome, wykrywanie człeka i takie tam.
Połączone kablem, zasilanie skrętką, pasywne PoE z możliwością na WiFi. Podłączenie router WiFi
Kabel do Internet-TV, kabel do przedłużenie WiFi na Smart WiFi Funbox 2.
Razem 90m skrętki żelowanej z czego 7m w ziemi!
Konfiguracja rejestratora na karcie 128Mb z ftp płatnym.
Instalacja programów na 2 smartfony i PC.
Sprzęt nowy od Oziego

Do tego ustawienia sterownika bramy Beninka. Podłączenie fotokomórek, sparowanie 2 piloty, antena zewnętrzna i kogucik.
Oraz montaż wideodomofonu z przeróbką zasilaczy na zasilanie 12v po skrętce. Zniknęły 2 zasilacze. Nie trzeba było wykuwać na kabel 230v.
Bez dojazdu.
Ile powinienem zarobić nie jako firma? Oczywiście orientacyjnie od>do;
dolnośląskie.