Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Crysler Voyager 3,3 94r jezdzi tylko na pierwszym biegu

MaxMaj 10 Nov 2005 12:37 1608 6
    MaxMaj
    Level 16  
    Witam sprowadzilem Voyagera 3,3 94r problem w nim polega na tym ze jezdzi tylko na pierwszym biegu do momentu przelaczenia na drugi bieg wtedy skrzynia sie rozlacza i samochod nie jedzie. Kiedy wylacze samochod i zalacze go spowrotem sytuacja sie powtarza a i wstecznego tez brakuje. W tym samym czasie znajomy kupil chryslera z takim samum objawem mechanik bozebral skrzynie, uszkodzony byl jeden kosz zostal wymieniony zlozyl skrzynie i efekt ten sam nie jazdzi do tylu . Co moze byc problemem. Jutro chce jechac na komputer do serwisu u mnie w Radomiu koszt jest szokujacy 140+VAT ale chyba innej rady nie ma.
    allex1234
    Level 12  
    Chyba jednak nie masz innej rady...zebys miał jakies pojecie to moglibysmy podyskutowac ale tak to chyba nie ma o czym..Czy wiesz gdzie jest gniazdo diag? jakie jest? jest to problem mechaniki skrzyni biegów( tak mysle)sprzegła lub elektrozawory. Wiesz jaki jest tam typ skrzyni?
    MaxMaj
    Level 16  
    wydaje mi sie ze to A604 / TE41 ale jutro sprawdze
    datatomek
    Level 26  
    Ostatnio napisałem złą stronę.Proszę wejść na www.olczak.home.pl To jest strona na temat serwisowania i obsługi autom.skrzyń biegów.
    MaxMaj
    Level 16  
    fajna strona juz ja kiedys widzialem lecz tam jestopis skrzyni do forda explorera bardzo mi sie przydala
    tomekb
    Level 25  
    witam
    znowu kupiłeś jakiegoś szrota?
    walczyłeś z xantią a teraz chryslerem?
    na twoim miejscu juz dawno bym zakończył eksperymenty
    polecam również stronę www.autojozefow.pl
    pozdro
    T
    MaxMaj
    Level 16  
    czasem jak mozna kupic samochod w bardzo dobrej senie ( sredniej klasy komputer ) to warto troche poeksperymentowac :D a xantia chodzi i znajomy zadowolony :D teraz bawie sie automatamy