Witam kolegów i proszę o pomoc, tak naprawdę to potrzebuję schematu instalacji do Iveco 35s12 2,3d z 2005r, albo bezpośredniej pomocy. Jechałem dzisiaj autem i było oczywiście bardzo gorąco, chodził włączony nawiew w pozycji Automat ( to Iveco ma klimę ale gdzieś zginęło zasilanie na kompresor i oczywiście nie ma czasu żeby to zrobić) szyby elektryczne, otwarte do połowy i w pewnym momencie przestał chodzić nawiew - w samochodzie ucichło - chciałem opuścić szyby niżej a tu kiszka, nie chodzą również szyby. Wjechałem do garażu bo nie zostawię na dworze samochodu z otwartymi oknami, ale mus jest to naprawić i to szybko. Stąd moja prośba o szybką pomoc. A jeszcze jedno zauważyłem, że na liczniku nie pokazuje również temperatury zewnętrznej, a jak włączałem auto to przez chwilę pojawił się komunikat " Error Cl , ". Może to wam coś podpowie. Proszę pomóżcie.
PS
Sam ozdrowiał. Auto przestało noc w garażu i na drugi dzień po przekręceniu kluczyka słychać było tylko pyknięcie i wszystko wróciło do normy. O co tu chodzi? Może ktoś ma jakiś pomysł, bo obawiam się żeby nie powtórzyło się to samo.
A schematu i tak poszukuję, jak by ktoś miał będę wdzięczny.
PS
Sam ozdrowiał. Auto przestało noc w garażu i na drugi dzień po przekręceniu kluczyka słychać było tylko pyknięcie i wszystko wróciło do normy. O co tu chodzi? Może ktoś ma jakiś pomysł, bo obawiam się żeby nie powtórzyło się to samo.
A schematu i tak poszukuję, jak by ktoś miał będę wdzięczny.