yego666 wrote:ale chodzi mi właśnie o ten elastyczny klej.
Ja np. kleję/ uszczelniam wyświetlacze i nie tylko klejem B-7000
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therelloman wrote:Albo zrobi mi pan środek do takiego zegarka za te kalkulatory mój telefon xxxxxxxxx
CMS wrote:Proponuję taśmę do wyświetlaczy.
yego666 wrote:Byłoby ciekawie gdyby dołączyć jakieś ogniwo fotoelektryczne,
yego666 wrote:Dekielek od zegarka ma kryzę wokoło więc tym bardziej zwykły sprzęt nie dałby rady.
yego666 wrote:Oczywiście. Wiele dróg prowadzi do Rzymu, ale mam ploter i robi to co chcę, o ile nie proszę go o zbyt wiele
yego666 wrote:Zegarek ten był uszkodzony, a poza tym nie zbieram raczej szmelcu LCD.
Krzysztof Kamienski wrote:Piękno to rzecz względna, ale zegarki całkiem ładne, jednakże nie o urodę tu chodzi. Spośród wszystkich kopert zegarków LED które mam, żadna nie ma aż 4 przycisków, a właśnie tyle było trzeba do przedstawianego modelu.[...] natomiast koperta koszmarna, sorry. Juź bardziej pasowała by normalna okrągła koperta od analogowego zegarka z wklejoną okrągłą płytką z czerwonego plexi albo szkła. Miałem kiedyś właśnie takiego Pulsara. Wrzucam fotki naprawdę pięknych LEDowców, by zainspirować Kolegę w tym kierunku.
Krzysztof Kamienski wrote:Nie ładne to co ładne a to co się podoba.Girard-Perregaux Casquette uchodzi powszechnie za najpiekniejszy na świecie (i najdrozszy) zegarek LEDowy. Może by tak kawałek stali nierdzewnej i frezarka CNC?
omin172 wrote:W tej kwestii już złożyłem samokrytykę.Kolega niech nie wrzuca każdego LCD do jednego wora, bo są i ładne, śliczne i piękne zabytkowe. A i tandetnych LED też jest co najmniej podobny odsetek.