Jest podjęta decyzja o zakupie nowego komputera dla syna.
Budżet to 4500 z systemem operacyjnym, nie jest sztywny i ok 5-10 % na plus przeżyję.
Raczej nie będzie przeprowadzana w przyszłości rozbudowa (nigdy tego nie robiłem), ale jeśli płyta główna umożliwi ew. wymianę procesora czy dołożenie pamięci to jest to opcja warta rozważenia.
Powinien być cichy i łatwy w czyszczeniu.
Chcę kupić samą jednostkę.
Zakup w jednym miejscu z montażem.
Zalecany x-com z uwagi na możliwość odbioru osobistego w Opolu.
Monitor mamy obecnie 22", ew. wymiana w przyszłości na max 27". 4K nie wymagane.
Płyta główna z WiFi i niebieskim ząbkiem (nowoczesność w domu i zagrodzie). W domu jest światłowód 1000 Mb/s.
Na chwile obecna syn siedzi w Minecrafcie i CS:GO, ja w CIV 5 (chcę przejść na 6).
Proszę o propozycje najbardziej optymalnego wyboru:
Po przeglądnięciu tematów z ostatniego miesiąca moja lista jest taka: https://www.x-kom.pl/lista/q6myybrwb
Do tego należy doliczyć usługę montażu i testowania 139 pln.
System operacyjny mogę kupić ew. gdzie indziej.
Budżet to 4500 z systemem operacyjnym, nie jest sztywny i ok 5-10 % na plus przeżyję.
Raczej nie będzie przeprowadzana w przyszłości rozbudowa (nigdy tego nie robiłem), ale jeśli płyta główna umożliwi ew. wymianę procesora czy dołożenie pamięci to jest to opcja warta rozważenia.
Powinien być cichy i łatwy w czyszczeniu.
Chcę kupić samą jednostkę.
Zakup w jednym miejscu z montażem.
Zalecany x-com z uwagi na możliwość odbioru osobistego w Opolu.
Monitor mamy obecnie 22", ew. wymiana w przyszłości na max 27". 4K nie wymagane.
Płyta główna z WiFi i niebieskim ząbkiem (nowoczesność w domu i zagrodzie). W domu jest światłowód 1000 Mb/s.
Na chwile obecna syn siedzi w Minecrafcie i CS:GO, ja w CIV 5 (chcę przejść na 6).
Proszę o propozycje najbardziej optymalnego wyboru:
Po przeglądnięciu tematów z ostatniego miesiąca moja lista jest taka: https://www.x-kom.pl/lista/q6myybrwb
Do tego należy doliczyć usługę montażu i testowania 139 pln.
System operacyjny mogę kupić ew. gdzie indziej.