Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Solved] Samsung Galaxy S7 - żądanie dawnego konta Google

aconatic 09 Sep 2022 10:07 363 7
    aconatic
    Level 12  
    Witam
    Zrobiłem w telefonie hard reset. Gdy telefon się włączył aby ustawić go od nowa, zażądał dawnego konta Google. Nie pamiętam go ani nie mogę znaleźć. Jeśli miał ktoś taki przypadek lub wie jak to naprawić nie wpisując starego konta Google proszę o pomoc! Z góry dziękuję i pozdrawiam.
    leonov
    Level 42  
    Szukaj pod hasłem, blokada frp.
    tino2003
    Admin of GSM Group
    Darmowe metody z youtub'a sprawdź pod hasłem blokada FRP lub Google account bypass, jak nie zadziałają to zostaje serwis i zapłacić za usługę.
    badboy84
    Level 43  
    W takim przypadku warto usunąć konto Google przed wykonaniem resetu smartfona. Nie ma później problemu z logowaniem na stare konto.
    tino2003
    Admin of GSM Group
    badboy84 wrote:
    W takim przypadku warto usunąć konto Google przed wykonaniem resetu smartfona.

Myślisz, że znając wzorek blokady lub kod robiłby hard reset? :D
    badboy84
    Level 43  
    A dlaczego nie, to najprostsza i najszybsza metoda jak chce się mieć telefon w stanie out of the box.
    aconatic
    Level 12  
    Telefon dostałem gratis. Przez niewiedzę zrobiłem hard reset. Teraz pozostaje najłatwiej czekać na poprzedniego właściciela , który mi poda login i hasło i przy nim usunę pierw konto, następnie założę swoje i zrobię hard reset .
    aconatic
    Level 12  
    Temat został rozwiązany najprostszym możliwym sposobem, mianowicie poprosiłem poprzedniego własciciela o jego konto google by telefon uruchomić, całość zajeła, może 5 minut.