Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Huawei P30 - Zapomniany wzór blokady

Tomi123475 06 Oct 2022 18:38 315 9
    Tomi123475
    Level 3  
    Czy jest jakiś sposób darmowy aby odblokować
  • Helpful post
    Anonymous
    Level 1  
    Tomi123475
    Level 3  
    czyli na części albo pod młotek ?
    tino2003
    Admin of GSM Group
    Szukaj filmików na youtubie pod hasłem odblokowanie FRP, jak nic nie znajdziesz to odpłatne usunięcie blokady w serwisie.
  • Helpful post
    blahfff
    Level 40  
    Tomi123475 wrote:
    czyli na części albo pod młotek ?

Zalezy co chcesz osiagnac. Jesli potrzebne ci dane to da sie to zrobic, ale odplatnie. Jesli w telefonie nic istotnego nie masz, to urzadzenie mozna oczywiscie zresetowac i blokade FRP usunac, choc jesli to w miare swieza wersja oprogramowania to rowniez odplatnie, w serwisie.

Mozesz ocywiscie sprobowac wczesniej sugestii kolegi @tino2003, i miec szczescie. Zdecydowanie jednak ani na czesci ani pod mlotek, to nie iPhone (gdzie blokada skuteczniejsza).
    Tomi123475
    Level 3  
    chcę blokade FRP usunać .Już robiłem twardy reset i wszystko co się dało ale nadal pokazuje blokada przez wzór, najlepiej za darmo .Szukam filmików ok.
    marcin7904
    Level 27  
    Tomi123475 wrote:
    chcę blokade FRP usunać .Już robiłem twardy reset i wszystko co się dało ale nadal pokazuje blokada przez wzór, najlepiej za darmo .Szukam filmików ok.

Tak jak to pisał blahfff za darmo nie da rady. Akurat w tym modelu tylko opcja z Test Point i przerobiony kabelek do tego.
    Tomi123475
    Level 3  
    Nie chodzi mi o dane i zdjęcia z telefonu ,może się skasować wszystko ,mam kopię na PC a serwis z tym kabelkiem przerobionym to już ostateczność. Kiedyś za 30 zł mi wgrał serwis nowy soft do sony ericsona ale teraz to pewnie 3 razy drożej bo to smartfony są i wszystko podrożało .
  • Helpful post
    blahfff
    Level 40  
    W takim razie probuj darmowe metody, moze ktoras zadziala, choc watpie jesli tel byl w obiegu i aktualizazowany na biezaco, bo generalnie wszystkie FRP w Huawei robi sie aktualnie po testpointach. Jak dla mnie, nawet jakby serwis chcial za usuniecie FRP 100zl, to i tak lepsze niz wyrzucenie czy sprzedaz sprawnego P30 na czesci, ale twoj wybor.
    Tomi123475
    Level 3  
    Byłem w serwisie i zrobią na poniedziałek popołudniu odbiór, około 80 zł wyjdzie .