Witam wszystkich tak jak w temacie co mi da tytuł technika poza tym że już będe mógł coś robic mieć jakiś zawód ale czy jeśli bym szedł na studia to brali by oni pod uwage to że mam taki tytuł czy nie mam to żadnego znaczenia
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamCytat:co mi da tytuł technika poza tym że już będe mógł coś robic mieć jakiś zawód
lll napisał:liceum daje ten plus ze ma sie wiekszy wybor po maturze a po technikum mozna isc w zasadzie tylko na to co sie mialo w technikum.
elpiko napisał:
W pięcioletnim technikum masz dużo czasu, do rozwijania swoich zainteresowań. Nie marnujesz czasu na czytanie nieinteresujących Cię powieści, zakuwanie historii, tudzież biologii.
Cytat:[quote="lll"]bez urazy ale wiesz z czym sie je mechane?? Mechanika plynow, wytrzymalosc czesci maszyn, termodynamika techniczna, automatyka i na dobrej uczelnie sa to przedmioty gdzie zdawalnosc na termin to 1-10osob/termin.
mosfet napisał:NIC
pisanie krótkich bezsensowych wiadomości
micho a napisał:[...]co do technikum w moim technikum geografia jest 2 lata (1 i 2 klase) chemia to samo .......... i ja powiem że ostatnio coraz bardziej na nerwy mi działają przedmioty zawodowe(liczenie tych liczb zespolonych, i zadania w stylu jakie napięcie będzie w punkcie Z jakby nie można było tego układu zbudować i zmierzyć)wiuęc to też nie tak super
![]()
ja tyle co potrzebuje wiem