Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theregumisie wrote:tak, napięcie jest obecneNa kondensatorze filtrującym (56µF/450V), jest napięcie?
kaz69 wrote:diody sprawdzone, brak zwarćDiody na stronie wtórnej, może któraś ma zwarcie.
madamsz1 wrote:Zamówiłem oryginalny układ, do dwóch dni będzie u mnie. Dam znać czy coś się zmieniłoAle jest dostępny oryginalny układ, nawet wczoraj proponowałem zamianę na NCP1207 i doszukałem się że jest dostępny
steryd30 wrote:niestety ale podmiana układu niczego nie zmieniłamadamsz1 wrote:Zamówiłem oryginalny układ, do dwóch dni będzie u mnie. Dam znać czy coś się zmieniłoAle jest dostępny oryginalny układ, nawet wczoraj proponowałem zamianę na NCP1207 i doszukałem się że jest dostępny
steryd30 wrote:Co jeszcze spradzić?
steryd30 wrote:gumisie wrote:tak, napięcie jest obecneNa kondensatorze filtrującym (56µF/450V), jest napięcie?
madamsz1 wrote:Transoptor EL817 podmieniony na nowy, D9104 nie przebita napięcie faluje między 1.60V-3.7V, D9106 nie przebita , napięcie 8.5 V niestabilne. Na kondensatorze filtrującym (56uf/450V) napięcie 307V -stabilne, jeśli chodzi o TL431 to nie ma go u mnie, mam AS431 pomiędzy katodą,a anodą 2.7 V oraz brak zwarciasteryd30 wrote:Co jeszcze spradzić?
Transoptor , TL431, diody D9104 > D9106steryd30 wrote:gumisie wrote:tak, napięcie jest obecneNa kondensatorze filtrującym (56µF/450V), jest napięcie?
Jakiej wielkości to napięcie ?
Jakie jest napięcie na zasilaniu PF6005 - noga nr 5