Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Logitech / Klawiatura + Mysz - Parowanie urządzeń

Misia_Ku 10 Dec 2022 20:57 261 2
    Misia_Ku
    Level 3  
    Mam bezprzewodowy zestaw klawiatura (K220)+ mysz (M150) LOGITECH Wireless Combo MK220 podłączony do laptopa.
    Niestety, mysz jest niskiej jakości, dogorywa i chciałbym ją zmienić. Klawiatura działa dość znośnie.
    Chętnie kupiłbym jakąś lepszą i droższą mysz zamiast średniego zestawu.
    Nadajnik do USB nie ma oznaczenia Unifying. Jest dość duży: Logitech C-U0011 USB Receiver. 820-005954.

Znalazłem oprogramowanie Logitech Connection Utility i mogę nim odpiąć klawiaturę oraz ponownie sparować. Nie wiem jak z inną myszą.

Moje pytanie:

Czy mój nadajnik będzie współpracował ze starą klawiaturą K220 i jakąś nowszą myszą LOGITECH?
    Czy nadajnik nowszych myszy np. Unifying będzie współpracował ze starą klawiaturą K220?
    N0n3_
    Level 20  
    Misia_Ku wrote:
    Czy mój nadajnik będzie współpracował ze starą klawiaturą K220 i jakąś nowszą myszą LOGITECH?

Nie.
    Misia_Ku wrote:
    Czy nadajnik nowszych myszy np. Unifying będzie współpracował ze starą klawiaturą K220?

Moze, ale watpie.
    Misia_Ku
    Level 3  
    N0n3_ wrote:
    Misia_Ku wrote:

Nie.
    Misia_Ku wrote:

Moze, ale watpie.

Dzięki za opinię.

Dlaczego program Logitech Connection Utility 2.30.9 może parować i odłączać klawiaturę na tym nadajniku? Do czego służy Unifying ? Reklamują to jako przydatne w przypadku zgubienia nadajnika.

Dodano po 1 [minuty]:

N0n3_ wrote:
    Misia_Ku wrote:

Nie.
    Misia_Ku wrote:

Moze, ale watpie.

Próbowałeś czegoś takiego?