Witam !!! mam takie pytanko , jakie byście mi polecili głośniczki dwudrożne sądze do autka, nie posiadam jeszcze wzmacniacza wiec odpada subwoofer !!! z gory dzieki
RADYJKO Panasonic CQ-C1400N
moc 4x50W
Wyjście podwzmacniacza 2 x 2,5V
Głośniczki będą siedziec w daewoo tico i chodzi o to, które by się tam dobrze sprawowały !!! Podobno elipsy lepiej grają jeśli natomiast chodzi o wymiary to też prosiłbym o jakieś sugestie !!!
DZIEKI
Przednich 10cm nie ruszaj - ciężko znaleźć coś lepszego (niby oryginalne kiepskie, ale słyszałem JBL wsadzone w to miejsce - dużo gorzej). W półkę miałem wsadzone 13 cm GMS 9500 z niebieską membraną - chodziło to nawet zacnie, powiedziałbym, że podobnie do 13cm, dwudrożnych JBL które miałem tam wcześniej, ale poszły sobie razem z półką w świat. Wiem, że porównuję tu jednodrożne do dwudrożnych, ale z przodu nie było słychać specjalnie tej "dwudrożności" i jednodrożne średnio-niskotonowe (13cm? z tyłu wystarczą. Aha, z przodu na podszybiu miałem przyklejone tweetery TONSIL (nie pamiętam oznaczenia, ale cena ok 65zł) skierowane prosto w stronę kabiny...
ps. zawsze możesz zaszaleć z panelami na drzwi i tam dać głośniki 16cm:) Poszukaj w sieci, gdzieś widziałem zdjęcia takich paneli do TICO
A radio miałem podobne: CQ-C1300