Chciałbym do mego samochodu seat leon podłączyć centralny zamek aby zamykał wszystkie drzwi na pilota. Przeszukałem oferty i wybrałem na wstępie model Modemix STER002. Po przeanalizowaniu schematu podłączenia. Dołączam zdjęcia. Doszedłem do wnioski iż nie potrafię tego rozszyfrować ale zacznę od początku wiem że w każdych drzwiach są już podłączone siłowniki slave w tym również w drzwiach kierowcy. Nie interesuje mnie zamykanie z kluczyka dlatego nie będę wymieniał siłownika na master w przednich drzwiach. Wszystkie kable się spotykają pod " schowkiem" kierownicy. Dodam również iż wszystko jest podłączone do modułu zamka centralnego ale z niego nie wszystkie kabelki są w tej chwili aktywne zauważyłem że cześć jest nie podpięta do niczego tylko wystają tak samo dotyczy zasilania i masy. Chciałbym podłączyć to bezpośrednio do sterownika zamka centralnego odpinając w ogóle moduł zamka centralnego. Patrząc na schemat nie orientuje się co gdzie i jak podłączyć. Ani też który schemat podłączeń wybrać. Pytanie zasadnicze czy ten sterownik można w ogóle podłączyć żeby działał według mych założeń.