Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Skoda Superb 2004 - Zablokowane radio po odłączeniu akumulatora - Jak odzyskać czterocyfrowy kod?

pawelpolczynski1987 07 Jan 2023 08:54 366 5
    pawelpolczynski1987
    Level 2  
    Witam, pewnie ten problem już się pojawił nie raz nie dwa, ale spróbuję ponowić ze względu że jestem laikiem w sprawach elektroniki, otóż po wyciągnięciu akumulatora zablokowało się radio, niestety nie mam czterocyfrowego kodu, i nie wiem czy jest jakaś możliwość żeby ten kod jakoś wyczarować, proszę o pomoc, dołączam fotkę, może coś pomoże Skoda Superb 2004 - Zablokowane radio po odłączeniu akumulatora - Jak odzyskać czterocyfrowy kod?
  • Helpful post
    spinacz
    Level 41  
    Nic nie pomoże, odczyt kodu tylko ze wsadu pamięci radia.
    pawelpolczynski1987
    Level 2  
    Tzn? Gdzie z tym podjechać? Elektryk samochodowy?
  • Helpful post
    spinacz
    Level 41  
    Raczej elektronik żeby odczytać wsad pamięci z radia.
    danielzy
    Level 22  
    Jest jeszcze druga możliwość , na znanym portalu aukcyjnym są osoby które oferują odpłatną usługę podania kodu pin na podstawie nr seryjnego radia. Co prawda ja interesowałem się tylko radiami do VW ale myślę że do skody też to mają - ten sam koncern i podobne radia. Wystarczy poszukać.
    rutra111
    Level 14  
    danielzy wrote:
    Jest jeszcze druga możliwość , na znanym portalu aukcyjnym są osoby które oferują odpłatną usługę podania kodu pin na podstawie nr seryjnego radia. Co prawda ja interesowałem się tylko radiami do VW ale myślę że do skody też to mają - ten sam koncern i podobne radia. Wystarczy poszukać.

No chyba ,że ktoś już w tym radiu grzebał i zmienił eeprom i zarazem kod radia. To raczej nie zadziała. Poz