Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Rejestrator Notis H 264 - odpłatne odtworzenie nagrania

psychiatrielager 09 Jan 2023 02:43 624 2
    psychiatrielager
    Level 2  
    Szukam specjalisty ktory odtworzy, odplatnie, dzien zarejestrowany na rejestratorze Notis H 264 Digital Video Rekorder. Dla mnie jest to sprawa najwyzszej wagi bo dotyczy zarejestrowanej niespodziewanej i naglej smierci najblizszej mi osoby. Bede rowniez wdzieczna za kazda wiadomosc informujaca mnie gdzie szukac w tej sprawie pomocy bo jak dotychczas nie znalazlam zadnego fachowca ktory potrafilby spelnic moja prosbe. Dodaje ze z niewiadomych powodow rejstratora nie da sie cofnac o ten jeden dzien do tylu. Ostatni fachowiec z ktorym rozmawialam twierdzil ze prawdopodobnie po 14 dniach rejestrator nagrywa ponownie na tych poprzednich dniach . Mieszkam w Poznaniu ale jesli ktos podjalby sie tego zadania to chetnie sie skontaktuje.
    gradek83
    Level 42  
    Jeśli faktycznie dane zostały nadpisane, to raczej ktoś kto odzyskuje dane powinien tym się zająć.
    Nie wiem jak w tym konkretnym modelu nadpisywanie jest realizowane, czy kasowany jest najstarszy dzień/tydzień i w to miejsce jest zapisywany nowy dzień. Jeśli chcesz zabezpieczyć te dane, to na pewno musisz przestać używać tego i wsadzić tymczasowo inny. Możesz zapytać w https://sgdata.pl/
    psychiatrielager
    Level 2  
    chcialabym podziekowac panu gradek 83 za informacje , mam nadzieje ze moje podziekowanie do niego dotrze. Alena