Witam Was w nietypowym poradniku, który poświęciłem poszukiwaniu błędów i ich eliminacji z projektów elektronicznych. W tego typu poradnikach, większość osób pokazuje jak unikać błędów, a co jeśli już nam się przytrafią i coś nie działa? No właśnie… dlatego chcę Wam pokazać problem, który mi się przytrafił przy okazji realizacji małego projektu, który mi zatruł jedno popołudnie.
A ponieważ podobne problemy związane z ADC zdarzają się często, więc postanowiłem się podzielić swoim nieprzyjemnym doświadczeniem. Może to komuś pomoże rozwiązać podobne problemy, a może po prostu podtrzyma na duchu… błędy się zdarzają wszystkim, nie wszyscy się do nich przyznają.
Napiszcie jakie Was spotkały problemy w budowanych urządzeniach elektronicznych i nietypowe sytuacje.
A ponieważ podobne problemy związane z ADC zdarzają się często, więc postanowiłem się podzielić swoim nieprzyjemnym doświadczeniem. Może to komuś pomoże rozwiązać podobne problemy, a może po prostu podtrzyma na duchu… błędy się zdarzają wszystkim, nie wszyscy się do nich przyznają.
Napiszcie jakie Was spotkały problemy w budowanych urządzeniach elektronicznych i nietypowe sytuacje.
Cool? Ranking DIY