logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Poszukiwana instrukcja obsługi do generatora ultradźwięków Elma 1A-180 - jak reaktywować?

infospacebau 14 Lut 2023 23:30 288 2
REKLAMA
  • #1 20440018
    infospacebau
    Poziom 2  
    Mam problem w znalezieniu instrukcji obsługi, do tego modelu chciałbym go reaktywować ale brakuje mi materiałów do tego Jeżeli ktoś posiada takie informacje Z góry dziękuję za przesłanie. Poszukiwana instrukcja obsługi do generatora ultradźwięków Elma 1A-180 - jak reaktywować? Poszukiwana instrukcja obsługi do generatora ultradźwięków Elma 1A-180 - jak reaktywować? Poszukiwana instrukcja obsługi do generatora ultradźwięków Elma 1A-180 - jak reaktywować? Poszukiwana instrukcja obsługi do generatora ultradźwięków Elma 1A-180 - jak reaktywować? Poszukiwana instrukcja obsługi do generatora ultradźwięków Elma 1A-180 - jak reaktywować?
  • REKLAMA
  • #2 20440272
    cirrostrato
    Poziom 38  
    Ocena: 943
    Na czwartym zdjęciu są dwa gniazda, masz jeszcze w komplecie z generatorem coś co w nie wetknąć(?), jeśli nie odpuść temat.
  • #3 20440908
    infospacebau
    Poziom 2  
    Póki co to nie mam ale ja to znalazłem w piwnicy na budowie legalnie którą muszę tam opróżnić może i bym to znalazł ale nawet nie wiem za czym ja mam szukać jak to wygląda tam jest masakra Tyle tych rzeczy do tej końcówki która pasuje to nie mam czasu żeby aż tak przeglądać Może macie jakieś zdjęcie kompletnego urządzenia to się jutro tam rozejrzę
REKLAMA