Brak sygnału na kanałach 4k z Eutelsat 13 stopni. Odbieram tylko Eleven 4K. Pozostałe to wyświetlany komunikat o braku sygnału. Sprawdzenie siły sygnału: zero. Tylko i aż zero. Pomocy 

Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therearek151158 wrote:Brak sygnału na kanałach 4k z Eutelsat 13 stopni. Odbieram tylko Eleven 4K. Pozostałe to wyświetlany komunikat o braku sygnału. Sprawdzenie siły sygnału: zero. Tylko i aż zero. Pomocy
LeDy wrote:
Skoro masz Octagona , słynne E2, to i pewno gotowa lista czyjejś roboty i nieaktualna bo trzeba zapłacić.
tomaszlonski wrote:
Sprawdzać nie musi Eleven 4k nie jest FTA czyli ma linijki i mu nie działa większość programów 4K nie FTA
Quote:Nie żartuj sobie.Odbieram tylko Eleven 4K. Pozostałe to wyświetlany komunikat o braku sygnału. Sprawdzenie siły sygnału: zero. Tylko i aż zero.
tomaszlonski wrote:
Quote:słynne E2, to i pewno gotowa lista czyjejś roboty i nieaktualna bo trzeba zapłacić
arek151158 wrote:Odpuszczę sobie.
Po wgraniu innej listy kanałów - listy zniknęło większość kanałów 4K.
Zostały Eleven 4K, C+ Ultra i HotBird 4K.
Skanowanie pozycji 13,0 E nie dało nic. Tzn po wciśnięciu czerwonego guzika dalej te kały są z parametrami jakaś wyżej.
Jeszcze raz dziękuję.
Zamykam temat.
LeDy wrote:co ty z tymi linijkami może ktoś ma moduł z kartą można sam mam Canal plus i działa i nie potrzebuje żadnych linijek do mojego Vu+DUO 4K SE.To że ma octagona żaden problem mam i takiego i działa z kartą.A reszty swojego nie skomentujesz? Tylko uroków się trzymasz?
Linijki ci działają? Tam nie ma co do oglądania, chyba, że arabskie?![]()
.
LeDy wrote:wybacz ale kto jak kto lecz nie ty będziesz decydować kto i kiedy będzie pisał na tym forum to raz dwa wiedziałem że odpiszesz bo racja musi być po twojemu a trzy jak nie wiesz co i jakie karty działają i kto co ma u siebie nie pisz o linijkach bo nie jesteś jakąś wyrocznią wszystko wiedzącą.I nie pouczaj tu wszystkich bo taki mondrala z ciebie że głupoty piszesz o płatnych listach.marceli6 wrote:LeDy wrote:co ty z tymi linijkamiA reszty swojego nie skomentujesz? Tylko uroków się trzymasz?
Linijki ci działają? Tam nie ma co do oglądania, chyba, że arabskie?![]()
.
A to było do ciebie, że się wtrącasz ??