Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Kupię] Kondensatory radzieckie do nauki odzysku

Serek85111 13 Mar 2023 07:19 504 7
    Serek85111
    Level 2  
    Kupię stare kondensatory. Zaczynam probowac cos z tego odzyskac i chciałbym kupić coś na próbę.
    Zaczynam więc jeżeli ktoś ma cos do.oddania lub sprzedania to proszę o kontakt.
    Z przyjemnością podzielę się informacjami ile.z.tego udało mi się wyczarowac
    Teres5
    Level 19  
    Jaka ilosć cię interesuje? Jeżeli kilka lub kilkanascie to znajdę. Większe ilosci niestety nie.
    Serek85111
    Level 2  
    Żeby sensownie było to będę zbierał aż do jakieś większej wartości ale muszę od czegos zacząć. Proszę o jakaś.fotke na Priv
    Aleksander_01
    Level 42  
    @Serek85111 może zacznij od czegoś prostszego, np butelki, puszki, gazety, złom.
    Serek85111
    Level 2  
    Dziękuję za uwagę. Ale tego typu pomocy nie potrzebuje.
    Aleksander_01
    Level 42  
    Chcesz się nauczyć odzysku OK, ale dlaczego na radzieckich kondensatorach. Rozumie - specjalizacja.
    Serek85111
    Level 2  
    Chciałbym mieć przygodę z palladem. Chciałbym się nauczyć czegoś nowego. Od czegoś zawsze trzeba zacząć.
    A chciałem zrobić to w miarę swoich umiejętności i możliwości. Ma mi.kto.pomoc ale chciałem na własną rękę załatwić towar.
    Cała historia
    RPAS
    Level 28  
    No to ci powiem ze ciężko ci będzie kupić chyba że ktoś się nie będzie znał w tym temacie .Cena skupu jest bardzo wysoka .