Witam mam problem z Ducato 2.8Jtd 127KM 2004r. Mam problem z moim fiatem gdy wyjeżdżam z domu jak przejadę jakieś 300m delikatnie pod górkę powyżej 2.5tys obrotów zarza mi się kierunkowskazy i gdy włączę w lewo albo w prawo szarpanie samochodem i wyskakuje check i odcina moc a jak go zgasze silnik to już go nie odpalę kręci ale nie odpali ale jak usunę błąd lub wypne kleme minusowa to mogę normalnie go odpalić i jechać i jest ok
Błąd jaki jest to " REGULATOR CISNIENIA PALIWA " a i miałem takie coś jeszcze że jak godzinę miałem włączony zapłon to po jakimś czasie też zaczęły mi się żarzyć kierunki ale odpaliłem auto i wszystko było ok
P.s. stało mi sie to w tym momencie jak dostał po garach tak około 3 tys obrotów po tym jakby coś niewiem odpadło pasek się zerwał takie miałem odczucie
Czy może byś alternator bo mam i miałem słabe ładowanie ?
P.S. miałem takie coś pierwszy raz jak dałem mu po garach tak około 3tys obrotów i miałem takie odczucie jakby pasek strzelił coś takiego i zaczęło mi wtedy żarzyć kierunki po przejechaniu ok. 1.5km .
I alternator ma słabe ładowanie
Czy to może byś alternator za ma słabe
Błąd jaki jest to " REGULATOR CISNIENIA PALIWA " a i miałem takie coś jeszcze że jak godzinę miałem włączony zapłon to po jakimś czasie też zaczęły mi się żarzyć kierunki ale odpaliłem auto i wszystko było ok
P.s. stało mi sie to w tym momencie jak dostał po garach tak około 3 tys obrotów po tym jakby coś niewiem odpadło pasek się zerwał takie miałem odczucie
Czy może byś alternator bo mam i miałem słabe ładowanie ?
P.S. miałem takie coś pierwszy raz jak dałem mu po garach tak około 3tys obrotów i miałem takie odczucie jakby pasek strzelił coś takiego i zaczęło mi wtedy żarzyć kierunki po przejechaniu ok. 1.5km .
I alternator ma słabe ładowanie
Czy to może byś alternator za ma słabe