Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Solved] Przywracanie dostępu do kamery Ezviz C8C po utracie emaila i odłączenie od konta

ci3ply 25 Mar 2023 11:24 324 3
    ci3ply
    Level 10  
    Dzień dobry. Od pewnego czasu jestem zadowolonym posiadaczem kamery zewnętrznej ezviz c8c. Jakiś czas temu utraciłem możliwość zalogowania się na adres email, a teraz z tego powodu nie mogę odpiąć kamery od poprzedniego konta. Na nic zdjęcia i potwierdzenia wysyłane do serwisu, potwierdzające, że jestem właścicielem. Zasłaniają się polityką prywatności.
    Czy istnieje, jakiś sposób, żeby przywrócić tą kamerę do życia, czy nadaje się wyłącznie do kosza?
    Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
    gradek83
    Level 42  
    ci3ply wrote:
    Czy istnieje, jakiś sposób,

Nie
    ci3ply wrote:
    czy nadaje się wyłącznie do kosza?

Do kosza nie ale możesz ją sprzedać jako przypisana do innego konta może ktoś sobie kupi i będzie miał na części albo jako atrapę. EZVIZ to dziadostwo portale aukcyjne zawalone są ich sprzętem z takim właśnie problemem i zawsze znajdzie się frajer co to kupi i rodzą się potem tego typu tematy na forum.
    ci3ply
    Level 10  
    Dziękuję za odpowiedź. Nie chcę mieć więcej nic wspólnego z tą firmą, dobrze, że to tylko jedna kamera a nie kilka. Pozdrawiam.
    rokbok
    Level 33  
    Ja ostatnio usuwałem powiązanie rejestratora w BitVision i nie miałem z tym żadnego problemu, jak widać są firmy bardzie i mniej przyjazne swoim klientom, są także takie, które uważają swoich klientów jako zło konieczne ;).

Moderated By Mirek Z.:

Nie na temat, zaniżanie poziomu forum. Ostrzeżenie.