Witam, jestem posiadaczem tv toshiba 40rl939 i za żadne skarby nie potrafię uruchomić youtube, czy ktoś jest mi w stanie pomóc jak to zrobić ?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theresekmonika74 wrote:Jakieś konkretne urzadzenie? Bo nie znam się zamówię i nie będzie może pasować i działać do tego typu tv
Dydelmax wrote:Cześć! Rozważając Twoje wymagania dotyczące obsługi YouTube i Netfliksa oraz kompatybilności z telewizorem Toshiba 40RL939, mogę polecić kilka przystawek multimedialnych, które powinny spełnić Twoje potrzeby.Jaką przystawkę multimedialną z obsługą YouTube i Netfliksa polecisz? Przystawka musi współpracować prawidłowo z telewizorem Toshiba 40RL939.
Pozdrawiam
sekmonika74 wrote:Zgadza się, istnieją różne wersje Google Chromecast. Opiszę trzy najbardziej popularne modele, które mogą Cię zainteresować:A ta google chromecast to jakaś konkretna bo są różne
sekmonika74 wrote:A nie można jakoś aktualizować tego tv ? Żeby te opcje były? 🙈
LeDy wrote:Ja bym polecił Ustym 4K Combo
Dydelmax wrote:LeDy wrote:Ja bym polecił Ustym 4K Combo
Nie wiem czy to nie będzie zbyt skomplikowany sprzęt w obsłudze dla Autorki tematu. Xiaomi Mi Box S i podobne urządzenia są mocno intuicyjne w obsłudze ze względu na zastosowany system operacyjny popularny również w smartfonach. Dekoder na Linuksie dla osoby chcącej po prostu oglądać YouTube... no nie wiem (chociaż w sumie wiem, bo sam posiadam Octagon SF8008 a to niemal to samo co proponowany Ustym).
Pozdrawiam