Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammati1121 napisał:Chciał bym zrobić to jak najmniejszym kosztem
mati1121 napisał:Nie nie nie za takie propozycje dziękuje 😅 spalanie podobne a wyprzedzić nie da rady
Zostaje 1.8t
robokop napisał:mati1121 napisał:Nie nie nie za takie propozycje dziękuje 😅 spalanie podobne a wyprzedzić nie da rady
Zostaje 1.8t
Szukaj słupka. A jak za drogo, to jeszcze możesz AGN-a wsadzić. Dół prawie ten sam.
conrad9210 napisał:Cześć, wpisz sobie w youtube - profesor chris silnik allegro, ciekawy materiał na temat zakupu "regenerowano" silnika od znanej firmy.[/quote
Kiedyś chyba widziałem filmik o którym wspominasz tylko nie chciał bym słupka po regeneracji a używany najtańszy, czy to Anglik czy Europa chyba bez znaczenia, zależy mi tylko żeby nie kopcilo i nie brało chłodniczego i miał kompresjena Allegro te używane silniki martwią mnie tym ze może być woda w środku, wyglądają jak by były myte pod bardzo dużym ciśnieniem, dlaczego tak uważam? Silniki bardzo czyste zardzewiałe ale gdy się przybliży bardzo zdjęcie to w miejscu za filtrem oleju już widać warstwę starego nagaru nie wymytego
sigwa18 napisał:To już lepiej na szrotach szukać. Nieraz można zrobić test kompresji i już praktycznie jest standardem że sprawdzają chociaż kompresję i jak kiepska to na cześci albo przetop. Wg mnie taniej niż allegro i kupisz silnik w takim stanie jak jest bez picowania.
mati1121 napisał:nie chciał bym słupka po regeneracji a używany najtańszy, czy to Anglik czy Europa chyba bez znaczenia,]