Witam.
dewimonzaaa napisał: Kiedy próbuje włączyć słuchawki na chwile się pali kolor czerwony i potem gaśnie.
sosarek napisał: dewimonzaaa napisał: Co mam zrobić?
Skoro
dewimonzaaa napisał: musze podlaczyc do ladowania
to chyba oczywiste że wymienić baterie.
Niekoniecznie oczywiste, że akumulator do wymiany.
Mam takie z identycznymi objawami na stole, i testuję.
Akumulator jest na pewno sprawny (testowany). Ponadto obecnie ma napięcie 4,15V, i nawet na chwilę nie spada podczas próby włączenia słuchawek, tylko to jedno mignięcie czerwonej LED.
Co ciekawe, po podłączeniu ładowarki pod mikro USB, sygnalizuje, że jest naładowany akumulator, i w czasie gdy jest podłączona ładowarka, słuchawki dają się włączyć, a po włączeniu odłączyłem ładowarkę, a następnie sparowałem Bluetooth z telefonem - na telefonie pokazało poziom naładowania słuchawek 100%. Zacząłem odtwarzać muzykę przez Bluetooth z telefonu, i tak ponad godzinę szło bez problemu. Jak wyłączyłem słuchawki, i próbowałem ponownie włączyć, to znowu jedno mignięcie czerwonej LED, i koniec. I znowu wystarczyło podłączyć ładowarkę na parę sekund, aby tylko włączyć słuchawki, i znowu grają przez Bluetooth z telefonu, jakby wszystko było ok.
Tak więc nie jest to usterka akumulatora.
Ponadto znalazłem informację, że taka usterka tych słuchawek jest dość częsta.
Z komputerem nie testowałem, bo nie mam oryginalnego nadajnika. Konsoli do gier też nie posadam, więc też nie testowałem.
A tak wygląda to wewnątrz:
Pozdrawiam.