Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Sterownik rolet WiFi Tuya: Punkty maksymalnego otwarcia się przesuwają, ustawienia czasu

skoczo 31 May 2023 17:23 153 0
    skoczo
    Level 9  
    Hej. Kupiłem sterowniki rolet na wifi i podłączyłem go pod tuya. Po kalibracji podczas używania punkt maksymalnego otwarcia przesuwa się. Wydaje mi się że to dla tego że w tuya mam tylko jeden czas a powinien być osoby na otwarcie i osoby na zamiecie. Czy jest na to jakiś sposób? Jakieś ustawienia w tuya albo custom firmware? Załączam zdjęcia Sterownik rolet WiFi Tuya: Punkty maksymalnego otwarcia się przesuwają, ustawienia czasu Sterownik rolet WiFi Tuya: Punkty maksymalnego otwarcia się przesuwają, ustawienia czasu Sterownik rolet WiFi Tuya: Punkty maksymalnego otwarcia się przesuwają, ustawienia czasu Sterownik rolet WiFi Tuya: Punkty maksymalnego otwarcia się przesuwają, ustawienia czasu Sterownik rolet WiFi Tuya: Punkty maksymalnego otwarcia się przesuwają, ustawienia czasu Sterownik rolet WiFi Tuya: Punkty maksymalnego otwarcia się przesuwają, ustawienia czasu Sterownik rolet WiFi Tuya: Punkty maksymalnego otwarcia się przesuwają, ustawienia czasu Sterownik rolet WiFi Tuya: Punkty maksymalnego otwarcia się przesuwają, ustawienia czasu