Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Domek letniskowy w lesie - pomoc w wyborze operatora, routera i anteny

avtipl 01 Jun 2023 12:38 189 0
    avtipl
    Level 1  
    Mam pewien problem z bardzo słabym dostępem do internetu w moim domku letniskowym, który znajduje się w środku lasu. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w wyborze odpowiedniego operatora, routera i anteny, które pomogą mi poprawić jakość sygnału

Położenie geograficzne: 52.54814702948587, 21.140095188773728

Pomiary siły sygnału przy użyciu NetMonster z dachu mojego domku letniskowego. Poniżej zamieszczam screeny z tych pomiarów:
    Orange:
    Domek letniskowy w lesie - pomoc w wyborze operatora, routera i anteny Domek letniskowy w lesie - pomoc w wyborze operatora, routera i anteny Domek letniskowy w lesie - pomoc w wyborze operatora, routera i anteny Domek letniskowy w lesie - pomoc w wyborze operatora, routera i anteny

PLAY:
    Domek letniskowy w lesie - pomoc w wyborze operatora, routera i anteny Domek letniskowy w lesie - pomoc w wyborze operatora, routera i anteny Domek letniskowy w lesie - pomoc w wyborze operatora, routera i anteny

Plus:
    Domek letniskowy w lesie - pomoc w wyborze operatora, routera i anteny Domek letniskowy w lesie - pomoc w wyborze operatora, routera i anteny Domek letniskowy w lesie - pomoc w wyborze operatora, routera i anteny

T-Mobile (tutaj nie udało się wykonać pomiaru speedtestem)
    Domek letniskowy w lesie - pomoc w wyborze operatora, routera i anteny Domek letniskowy w lesie - pomoc w wyborze operatora, routera i anteny