Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech

ligmat21 18 Sep 2023 21:34 222 5
    ligmat21
    Level 2  
    Witam. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć czy któryś z widocznych układów na foto jest pamięcią eprom?
    Nie mogę się doszukać w sieci
    Jest to płyta inwertera silnika elektrycznego.

Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech

piszę z drugiego konta bo nie doczekałem się na link zmiany hasła.
    Telo
    Service technician RTV
    Na zdjęciach nie ma pamięci EPROM.
    ligmat21
    Level 2  
    Możliwe że cała pamięć jest zawarta w procesorze? Chodzi mi o infineona.
    Telo
    Service technician RTV
    Poszukaj na płytce pinów do programowania.
    ligmat21
    Level 2  
    nie mam diagramu, a nie jest to ECU typowe.
    To takie coś. Identyfikacja pamięci EPROM na płycie inwertera silnika elektrycznego Clio V E-Tech