Radyjko jak w temacie. Po uruchomieniu wyświetla logo VW przez jakieś 5-10 sekund i potem traci podswietlenie. Latarką świeciłem i widać dalej logo VW ale po kolejnych 5-10 sekundach i ono gaśnie i radio się wyłącza. Myślałem że może zimne luty czy coś ale podgrzałem całe radio i nic. Chyba bardziej usterka softowa. Znalazłem na chomikuj obraz płyty SWL FIX i wprowadziłem radio w tryb wgrywania oprogramowania. Coś tam pomieszał, przeleciało kilka pasków ładowania pokazał coś takiego:
Przy jednym z nich który szedł około 30 sekund podświetlenie nie gasło więc stąd wnioskuje że usterka może być programowa. Niestety po wgraniu (bo chyba się wgrało, na końcu był zielony napis że się udalo) usterka nadal występuje. CZy ma ktoś jakiś pomysł jak to ugryźć. Z góry dzięki
Przy jednym z nich który szedł około 30 sekund podświetlenie nie gasło więc stąd wnioskuje że usterka może być programowa. Niestety po wgraniu (bo chyba się wgrało, na końcu był zielony napis że się udalo) usterka nadal występuje. CZy ma ktoś jakiś pomysł jak to ugryźć. Z góry dzięki