Siema, pytanie jak w temacie. Z góry zaznaczę, że nie chodzi mi o moje filmy (bo takich nie mam), czyli Studio Twórców czy jak się to nazywa a po prostu o oryginalne nazwy tego co przeglądam na YT. Jeśli widzę przykładowo "40 niesamowitych sztuczek, które przeniosą Cię na wyższy poziom pracy – Porady i triki" to szlag mnie trafia. Zauważyłem też, że często tego typu filmy na pasku stanu mają oryginalny angielski tytuł i sekundę-dwie po wczytaniu tam też się zmienia na przetłumaczony po polsku.
Z góry dzięki za pomoc.
Swoją drogą, zauważyliście u Was, ze poziom filmów na YT (choćby tych z głównej) przez ostatnie 2-3 lata spadł na łeb na szyję ? Czy tylko ja tak mam, mimo że nie oglądam takich bzdur i nie posługuję się takim słownictwem/stylem pisania jak w przykładzie wyżej ?
Mój ISP to ITComp, jeśli ktoś ma podobnie to proszę dać znać tutaj lub na PW, może to ma jakiś związek.
Z góry dzięki za pomoc.
Swoją drogą, zauważyliście u Was, ze poziom filmów na YT (choćby tych z głównej) przez ostatnie 2-3 lata spadł na łeb na szyję ? Czy tylko ja tak mam, mimo że nie oglądam takich bzdur i nie posługuję się takim słownictwem/stylem pisania jak w przykładzie wyżej ?
Mój ISP to ITComp, jeśli ktoś ma podobnie to proszę dać znać tutaj lub na PW, może to ma jakiś związek.