Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

MAN,IVECO,MERCEDES - SCHEMATY

Olon 12 Apr 2003 13:18 9149 13
    Olon
    Level 12  
    Witam.
    Może ktoś ma lub wie skąd ściągnąć schematy instalacji elektrycznych do ciężarówek z "temat"-u ??? Najbardzej poszukuję wszelkich ciągników siodłowych ( popularnie zwanych TIR-ami). Z góry dzięki za wszelkie info. :D
    robi4
    Level 17  
    Ja też szukam od dłuższego czasu i nic.
    zhu
    Level 22  
    ja znalazłem ruską stronę księgarni z Moskwy z książkami serwisowymi i schematami do tych samochodów ; ceny niezbyt wysokie , nawet pisałem do nich , odpowiedzieli ale nie dogadałem się , chcieli żeby wysłać kasę z góry , ale jeśli by wysłali na teren Rosji lub Białorusi to ceny niskie , jesli za granicę to cena wzrastała znacznie , może ktoś to przećwiczył lub chciałby się dołączyć , to razem można by coś ściągnąć .
    Olon
    Level 12  
    Jestem za , tym bardziej że to schematy więc cyrylicy do tłumaczenia nie będzie aż tak wiele.
    tolo
    Level 34  
    Też bym się przyłączył do tego.
    edapiotr
    Level 12  
    Dzięki zhu. Tego właśnie szukałem. Jeszcze raz ...... :)
    zhu
    Level 22  
    :arrow: edapiotr
    jak coś załatwisz to daj znać
    pozdrowienia
    track
    Level 16  
    Sam od dawna poszukuję tych schematów. Nawet na wolumenie rozkładają ręce.Jedyne wyjście to dzielić się wiadomościami na forum.Pozdrawiam.
    Piotr_3M
    Level 12  
    Mnie to tez bardzo interesuje, jak bedziecie cos mieli prosze podzielcie sie

Piotr

moj mail: suchy1000(malpa)wp.pl
    krisK500
    Level 12  
    Macie może już te schematy? Ja potrzebuje schematów do Scanii i Iveco rocznik 91. Dajcie znać jeśli tak
    Olon
    Level 12  
    Niestety KrisK500 . Narazie u mnie ECHO.
    bolek1345
    Level 10  
    Witam wszystkich. Jest to skan książki w języku rosyjskim REMONT SAMOCHODÓW MAN F90, F2000, REMONT SILNIKÓW RZĘDOWYCH I INSTALACJA ELEKTRYCZNA. Jak nietrudno się domyślić, do czytania niezbędna jest znajomość j. rosyjskiego. Jakość skanu nie powala, ale można się doczytać.
    http://rapidshare.com/files/350048348/MAN_F90_F2000.rar.html
    Sory że na rapidzie, ale umieściłem również linki na innym forum, a przy moim łączu transfer na elektrodę zajmie wieczność.